Limba se opareste si se curata .
Se curata legumele si se spala.
Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.
Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul turnat treptat in timp ce se amesteca .
Cand maioneza este gata se adauga oul si castravetele taiate marunt, patrunjelul si tarhonul, sare si piper.
Limba dupa ce a fiert, se trece printr-un jet de apa rece.
Se feliaza si se lasa la racit.
Se spala frunzele de salata si se aranjaza pe farfurie.
Feliile de limba se aranjaza pe patul de salata.
Sosul se toarna peste feliile de limba.
Se orneaza in fulctie de imaginatie.
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii