Pentru inceput, daca adaugati la final semintele de susan, este bine sa le prajiti putin inainte, pana devin aurii.
Pentru inceput, daca adaugati la final semintele de susan, este bine sa le prajiti putin inainte, pana devin aurii. Semintele prajite elimina un lichid si totodata devin mai gustoase si mai crocante.
Dupa ce scoatem semintele de susan, in tigaia deja incinsa, de preferat sa fie wok, adaugam cubuletul de unt, iar cand acesta s-a topit, punem legumele pe rand (curatate, spalate si taiate julienne aproximativ egale toate).
Prima data, punem morcovul, il gatim la foc iute cateva minute, pe urma adaugam ardeiul, il gatim si pe acesta cateva minute la foc iute pana se inmoaie, amestecand usor cu ajutorul tigaii, saltand-o in sus.
Urmeaza ceapa, lasam la fel cateva minute si la final, adaugam dovlecelul si vanata si se continua gatirea tot la foc iute, amestecand din cand in cand pentru a impiedica arderea.
Cand legumele sunt uniform gatite si raman "caramelizate", adaugam sosul de soia (dupa gust), nu este necesar sa adaugam sare, deoarece are sosul de soia.
Mai lasam circa un minut pentru ca sosul sa ajunga la tempertura legumelor, dam tigaia deoparte si presaram deasupra semintele de susan prajite.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii