Intr-un bol se pune faina, iar intr-o canita se pune cubul de drojdie la inmuiat in putina apa calduta.(Atentie sa nu fie tare calda ca apoi nu o sa creasca!!!)
Apoi se pune in miljocul faini, se adauga sarea, 2 lg de ulei si se framnata.Spre sfarsit se pune si celelate 2 lg de ulei.
Se lasa sa creasca vre-o 2 ore, apoi se unge un platou sau mainile cu ulei si se ia putin aluat si i se da o forma, pe care o punem intr-o tigaie cu ulei unde uleiul trebuie sa fie cald.O prajim pe o parte si pe alta.
Se poate servi cu branza telemea rasa prin razatoarea mica si amestecata cu o lingura de smantana, sau cu gem,cu miere de albina si un pahar de lapte.
Pofta Buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii