Ingrediente
Am folosit cca 300 g capsune congelate,5 linguri de lapte rece(sau in functie de consistenta dorita),o lingura smantana.Pentru a indulci inghetata puteti folosi zahar,miere de albine,fructoza ,zaharina dupa gust .
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
42 voturi
Mod de preparare
Se scot capsunele de la congelator,se lasa la dezghetat doar cat se pot desprinde una de cealalta.Se pun in bolul(vasul)de amestecat fructele congelate si incepem prelucrarea.In momentul in care fructele sunt sfaramate se toarna laptele, smantana ,se indulceste dupa gust si se reporneste motorul pana se obtine inghetata.Daca va place inghetata mai cremoasa,mai moale puteti folosi mai mult lapte.
Pentru ornat opriti 3-4 buc capsune,puteti folosi frisca,topping de capsune...
Pentru topping puteti lua din inghetata obtinuta 2-3 linguri,le topiti,eventual mai puneti putin zahar ,iar cand se raceste se poate folosi cu succes la ornat...
ionela , 15 iunie 2010
Multumesc, este foarte delicioasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Multumesc...
constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010
Super !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 mai 2010
Multumesc...Este intr-adevar delicioasa...
constanta proca (Chef de cuisine) , 26 mai 2010
Cred ca este o bunatate 1
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010
Multumesc mult...
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
O ce pofta mi-ai facut cu inghetata asta Valentina!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
Multumesc mult...
vera (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010
Ft buna reteta si interesanta!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010
Multumesc...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
Mmm ce bunatate!!!