Ingrediente
100 g coacaze rosii, 150 g caise fara piele si samburi, 150 g zmeura, 300 g iaurt grecesc, 250 g lapte condensat, 250 ml frisca lichida indulcita, 100 g zahar, esenta de vanilie, 9 piscoturi, coacaze si zmeura pentru decor, Diametru tava: 20 cm
Dificultate: Medie | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu laptele condensat.
Frisca lichida se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, dupa care se amesteca cu iaurtul si cu laptele condensat.
Se umezeste o tava detasabila de tort, se asaza o folie in ea si se pun piscoturile. Se adauga crema cat sa acopere bine piscoturile. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de coacaze si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de caise si se mixeaza, apoi se intind in tava. Se pune inca un strat subtire de crema. Se amesteca trei linguri de crema cu zeama de zmeura si se mixeaza, apoi se intind in tava, pastrand putin si pentru decor. Se pune ultimul strat de crema. Se decoreaza cu crema de zmeura pastrata si cu coacaze si zmeura.
Se introduce tava la congelator pentru cateva ore, apoi se poate servi tortul de inghetata.