Se mixeaza praful de inghetata de cacao, praful de frisca, smantana si laptele rece. Cand sunt aproape gata se aduga si se mixeaza nucile si 3-4 piersici taiate bucati. Se pune in forme si se decoreaza cu bucati de piersica si samburi de nuca. Dupa 2 ore de stat in congelator se consuma cu placere. Inghetata de cacao se poate inlocui cu cea de vanilie si piersicile cu zmeura sau caise sau orice fruct va place.
Pofta buna.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii