Pentru ca nu am gatit niciodata iepure, in acest an pe Paste, l-am preferat in locul mielului.
Pentru ca nu am gatit niciodata iepure, in acest an pe Paste, l-am preferat in locul mielului.
Intr-o tigaie mai mare, se pune uleiul, se adauga carnea portionata, spalata, uscata cu prosoape de hartie, se lasa pe foc pana se albeste carnea, se adauga sare, piper, cimbru, rozmarin taiat, salvie, ienupar si vin apoi se lasa pe foc sa fiarba 10 min.
In acest timp, cartofii (eu am avut cartofi mov) curatati, spalati, taiati in jumatati, sferturi sau lasati intregi daca sunt mici, se fierb pe jumatate, apoi se scot si sunt pusi intr-o tava, se pune carnea deasupra, se rastoarna sosul, se adauga usturoiul taiat marunt si se lasa la cuptor 30 min.
Dupa acest timp, se scoate tava, se adauga rosiile si ardeiul taiat fasii si se mai lasa la cuptor 10 min.
Se serveste pe farfurie carne si alaturi legume sau o alta varianta de servire, pe farfurie carne si alaturi piure de cartofi mov.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii