autor:

Liliana

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulas de vita

Autor: Liliana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 octombrie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 octombrie 2019

Ingrediente
800 g pulpă de vită, 200 g morcov tăiat roadele, 400 g cartofi tăiat cubulețe, 200 ceapă tăiata cubulețe, 200 g roșii tăiat cubulețe, 30 g boia de ardei dulce sau picant la alegere, 50 ml ulei, sare după gust, 200 g zarzavat verde:, pătrunjel, țelină, mărar taiate marunt, 10 g piper negru proaspăt măcinat, 100 g bulion , 4 căței de usturoi tăiat mărunt.

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare.

Căt fierbe carnea, intr-o oala punem uleiul, ceapa, morcovii, roșiile, cartofii si le călim un pic, după care adăugăm jumătate din zarzavat verde usturoiul si lăsăm la fiert pt 30 min.

După ce a fiert carnea, o adăugăm in oala unde am fiert zarzavatul cu tot cu zeama de la carne si punem la fiert pt 1 ora, la care adăugăm piperul, boia de ardei si bulionul.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulas de vita

Gulas de vita

Intr-o cratita punem grasimea (am folosit grasime de gasca) si cind s-a incins adaugam ceapa pe care

12 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Gulas de vita

Gulas de vita

Treaba nu e complicata deloc. E mai simpla decat sa inventezi o racheta, mai usoara decat sa operezi

3 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 800 g pulpă de vită
  • 200 g morcov tăiat roadele
  • 400 g cartofi tăiat cubulețe
  • 200 ceapă tăiata cubulețe
  • 200 g roșii tăiat cubulețe
  • 30 g boia de ardei dulce sau picant la alegere
  • 50 ml ulei
  • sare după gust
  • 200 g zarzavat verde:
  • pătrunjel
  • țelină
  • mărar taiate marunt
  • 10 g piper negru proaspăt măcinat
  • 100 g bulion 
  • 4 căței de usturoi tăiat mărunt.

Raporteaza reteta

Retete
de Liliana
Friptura de vita la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Broccoli cu rosii