1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin.
2. Se toaca pulpele (se poate folosi carne tocata de pui din comert), se condimenteaza si se adauga usturoi tocat foarte fin, apoi se omogenizeaza compozitia.
3. Peste bucatile de piept se intinde un strat de 1 cm de tocatura si se preseaza bine. Din ce ramane se fac mititei.
4. Se pun pe gratar bucatile cu pieptul in jos iar dupa ce se rumenesc putin, se intorc.
Se serveste cu garnitura de cartofi, sos de usturoi, salata sau muraturi.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii