Ingrediente
1 piept de pui, carne tocata de pui (pulpele), condimente: sare, concentrat de ciuperci, curry, usturoi, verdeata tocata, boia, chili
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
32 voturi
Mod de preparare
2. Se toaca pulpele (se poate folosi carne tocata de pui din comert), se condimenteaza si se adauga usturoi tocat foarte fin, apoi se omogenizeaza compozitia.
3. Peste bucatile de piept se intinde un strat de 1 cm de tocatura si se preseaza bine. Din ce ramane se fac mititei.
4. Se pun pe gratar bucatile cu pieptul in jos iar dupa ce se rumenesc putin, se intorc.
Se serveste cu garnitura de cartofi, sos de usturoi, salata sau muraturi.
Pofta buna.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009
Foarte interesanta reteta, felicitari!
Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 august 2009
Cu placere. La aceasta reteta am facut prima data mititei de pui.
mirey (Chef de cuisine) , 13 august 2009
De ce e special?E pentru noi gospodinele?Multumim!
Alina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009
Interesant !!!