Gogosarul puturosului

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Gogosarul puturosului

Ingrediente

  • 10 kg de gogosar(cantarit dupa ce a fost curatat)
  • 1 litru de otet
  • 1 cana de sare (250 ml cana)
  • 3-4 cani de zahar
  • 2-3 linguri miere
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • boabe de mustar
  • o jumatate cana de ulei(250 ml cana)
  • frunze si capatana de telina
  • hrean

Mod de preparare

Se curata gogosarul si se pune intr-un vas.

Se toaca telina si capatana se taie felii.

Intr-o oala se pun pe foc toate, mai putin uleiul.

Cand s-a topit sarea si zaharul, se pune fierbinte peste gogosar.

Se lasa 24 de ore, timp in care se tot amesteca, ca sa se inmoaie.

Dupa 24 de ore se aseaza in borcan, iar in lichidul reultat se pune uleiul.

Se pune peste gogosar si se aseaza hreanul deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise