autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Delicii sanatoase de la bloggeri, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

Ghiveci de legume si midii afumate

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iulie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iulie 2019

Ingrediente
1 dovlecel, 1 vanata, 2 ardei capia, 2 rosii, 250 gr ciuperci brune, 50 gr bacon, 150 gr midii afumate, 3 catei de usturoi, Patrunjel, 3 linguri ulei de masline, 1 ceasca vin alb, Sare, piper, boia dulce afumata

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala, se curata legumele si apoi se taie in bucatii de aproximativ aceeasi marime. Se caleste usturoiul impreuna cu baconul taiat foarte mic si ciupercile in ulei de masline, se adauga apoi ardeiul capia, vanata si dovlecelul.

Dupa ce s-au rumenit putin legumele, se adauga rosiile, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si se stropesc cu vin alb. Se mai masa sa se imbine aromele la foc mic 5-10 minute in functie de cat de patrunse doriti sa fie legumele.

La final se adauga midiile afumate si patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume si midii afumate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 2 ardei capia
  • 2 rosii
  • 250 gr ciuperci brune
  • 50 gr bacon
  • 150 gr midii afumate
  • 3 catei de usturoi
  • Patrunjel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb
  • Sare
  • piper
  • boia dulce afumata

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

18 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

21 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius la cuptor