Ingrediente
6 pulpe de pui, 2 morcovi, 1 ceapa, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, sare. boia.piper, delikat,ulei, , Pentru galuste:, 2 oua, 10 linguri faina, putina apa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
8 voturi
Mod de preparare
Intre timp separat in alta cratita pui uleiul,morcovii razuiti pe razatoarea mare, iar ardeii si ceapa taiate fasii.Cand aceastea s-au calit le codimentezi cu sare, delikat, boia si piper si adaugi pulpele de pui spalate.Adauga dupa aceea apa cat sa treaca peste pulpe si lasa-le sa fiarba.
Dupa ce s-au fiert pulpele adauga galustele si ami lasa-le 2 min. pe foc.Va doresc pofta buna!
Cui ii place smantana poate adauga 2-3 linguri de smantana in sos inainte sa adaugati galustele.