Ingrediente
o gaina, o ceapa, 2-3 linguri ulei, 100g ficat taiat cuburi, 100g ciuperci feliate, 2 felii de paine taiate cuburi, o cescuta de supa, 3 oua, sare, piper, condimente dupa placere(ienibahar, menta, cimbru..), 50g unt
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
71 voturi
Mod de preparare
UMPLUTURA:
-ceapa se caleste in ulei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute;
-dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa;
-ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie
Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori. Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa. Se tine la cuptor pana se rumeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne. Daca gaina are 2 kg, se tine la cuptorul incins 2 ore).
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010
Arata minunat!
Cely , 12 august 2009
Si ce buna este!!!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009
Arata foarte bine,felicitari.