autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu cocus

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
3 pahare de faina, 1lingurita plina cu praf de copt, 21/2 pahare de cocus macinat, 1 pahar de zahar, 2 oua, 1/4 pahar delapte, putina sare, 200 gr de margarina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se pun toate ingridentele se taie margarina bucatele si se amesteca cu restul componenetelor pina se formeaza un aluat fraged daca este lipicios se mai adauga putina faina.Se ia cu mina grimajoare din aluat si se fac forme rotunde de 2cm .Se pun pe o tava tapetata cu pergament la 11/2cm distanta intre ele si se preseaza usor fursecul.Se coc la 170 de grade 20-30 de minute pina se auresc si fundul este copt.Se pastreaza intr-o cutie ermetica citeva zile.Sint foarte gustoase la o cafea sau un ceai.Usor de pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cocus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    imi plac cu cocos,bune!

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    tot ce e cu cocos imi place

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Usor si bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      In mod sigur sunt tare delicioase...

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      foarte bune fursecurile...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3 pahare de faina
  • 1lingurita plina cu praf de copt
  • 21/2 pahare de cocus macinat
  • 1 pahar de zahar
  • 2 oua
  • 1/4 pahar delapte
  • putina sare
  • 200 gr de margarina

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

vera (Chef de cuisine)

imi plac cu cocos,bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Pandispan