Fursecuri cu cocus

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu cocus

Ingrediente

  • 3 pahare de faina
  • 1lingurita plina cu praf de copt
  • 21/2 pahare de cocus macinat
  • 1 pahar de zahar
  • 2 oua
  • 1/4 pahar delapte
  • putina sare
  • 200 gr de margarina

Mod de preparare

Intr-un bol se pun toate ingridentele se taie margarina bucatele si se amesteca cu restul componenetelor pina se formeaza un aluat fraged daca este lipicios se mai adauga putina faina.Se ia cu mina grimajoare din aluat si se fac forme rotunde de 2cm .Se pun pe o tava tapetata cu pergament la 11/2cm distanta intre ele si se preseaza usor fursecul.Se coc la 170 de grade 20-30 de minute pina se auresc si fundul este copt.Se pastreaza intr-o cutie ermetica citeva zile.Sint foarte gustoase la o cafea sau un ceai.Usor de pregatit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise