Incingeti putin ulei intr-o tigaie. Prajiti feliile de porc pe ambele parti pana devin aurii. Luati feliile si puneti-le deoparte. Adaugati in tigaie ceapa si caliti-o pana se inmoaie. Adaugati porcul inapoi in tigaie, turnati cidrul peste, adaugati frunzele de dafin si asezonati. Lasati sa dea intru-un clocot apoi puneti tot intr-o tava cu capac si dati la cuptorul preincins la 180 grade pentru o ora jumatate.
Luati din cuptor si rupeti carnea in bucatele. Adaugati smantana, mustarul si patrunjelul si mai lasati 5 minute la cuptor. Serviti cu piure sau legume.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii