Pulpa de miel se spala si se curata de impuritati. Se usuca cu prosoape absorbante.
Se aplica ulei cu spray sau cu pensula, astfel incat condimentele sa adere pe pulpa.
Se aplica amestecul de condimente pe ambele parti.
Se pregateste aparatul Food Saver. Pulpa de miel se aseaza in caserola pentru marinare rapida, se inchide capacul si se intoarce butonul pe pozitia "inchis".
Se ataseaza furtunul la caserola si la aparatul de vidat Food Saver si se videaza de 3 ori.
Pulpa de miel se pune in tava unsa cu putin ulei si se da la cuptor. Se lasa in cuptor pentru 10 minute.
Intre timp, se curata cartofii si se taie in bucati mari. Se adauga in tava, pe langa pulpa.
Tava se acopera cu folie de aluminiu. Dupa aproximativ o ora (depinde si de marimea bucatii de carne), se ia folia de aluminiu.
Friptura se mai tine vreo 10 minute sau pana cand se rumeneste carnea.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii