Friptura de ied impanata cu usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Friptura de ied impanata cu usturoi

Ingrediente

  • .1/2 buc. ied
  • .1 pahar de vin alb sec
  • .ulei de masline
  • .1 morcov
  • .1 rosie
  • .1/2 lamaie
  • .cimbru
  • .rozmarin
  • .boia
  • .1 legatura patrunjel
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2-3 fire de usturoi verde
  • .piper boabe

Mod de preparare

Se curata de pielite, se spala bucata de ied si apoi se inteapa din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.

Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru, rozmarin,boia

.Se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza intr-o tava in care se pune vinul, o cana cu apa,morcovul, rosia, lamaia ,toate taiate rondele,boabele de piper si patrunjelul verde.

Se da la cuptor si din cand in cand se mai stropeste cu zeama din tava.

Se lasa sa se rumeneasca bine , se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise