-se fierbe carnea pana la puctul de mancat(se poate folosi oala cu presiune pentru scurtarea timpului de gatit).
-se opareste spanacul si se arunca apa, se strecoara.
-se taie ceapa in felii de 1/2 cm si se pun in oala cu putina apa sa se caleasca,cand apa s-a evaporat se adauga ulei de masline si prajeste ceapa pana se inmoaie putin,se adauga zeama (2 cani) in care a fiert carnea si carnea si ultimul se pune spanacul (oparit si strecurat).
-se adauga mararul taiat marunt.
-se fixeaza de sare si piper.
-se fierb impreuna doar 10 minute.
-zeama de la carne trebuie sa fie la nivelul spanacului.
-se trage de pe foc si se pregatesc ouale care se bat cu zeama de la lamaie,se pune un polonic din zeama fierbinte din oala peste oua,se amesteca si se toarna in oala toata compozitia amestecand in oala sa nu se taie ouale.
-se serveste cald cu o felie de branza alba.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii