Faceti un aluat din ingredientele de mai sus si framantati bine pana devine un aluat compact si nu se lipeste de maini.Este foarte important sa il lucrati bine macar 20 de minute.Il lasati sa creasca o ora si dupa il intindeti intr-o tava unsa cu un pic de ulei.Puneti deasurpa rosii taiate in jumatate.Lasati inca 30 de minute la dospit.Presarati cu sare mare dopa care faceti o emulsie din 3 linguri de apa si 3 linguri de ulei si o repartizati pe toata superficia.Introduceti tava in cuptorul preincalzit(macar 15 minute inainte)si coaceti la 180 de grade o jumatate de ora pana devine aurie la suprafata.Aceasta este o reteta dar voi ii puteti pune si altceva deasupra,focaccia cu ceapa este o minunatie.Incercati si voi si pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii