Ficat de pasare cu varza dulce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ficat de pasare cu varza dulce

Ingrediente

  • 500g ficat de pasare
  • 200ml lapte
  • 100ml ulei
  • 1 varza 0,8 kg
  • 1 lingura sare mare
  • 200g bullion
  • 3 fire cimbru proaspat
  • piper
  • 1 ardei iute pt decor

Mod de preparare

Ficatul il punem in lapte rece si-l lasam sa stea cam ½ h.

Intre timp taiem varza fideluta, presaram sarea mare peste ea, o amestecam si o dam deoparte.

Scoatem ficatul intr-o strecuratoare. Punem intr-o tigaie 50 ml ulei la incins si prajim bucatile de ficat, la foc mediu, pe ambele parti. Le scoatem pe servet absorbant.

Stoarcem varza de apa lasata, incingem uleiul ramas intr-o tigaie cu pereti mai inalti (sau oala) si punem varza la calit. Amestecam des, sa nu se arda. Dupa 15’ adaugam bulionul, piper si cimbru si lasam sa fiarba pana scade zeama, inca 10-15’.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise