Se incinge o lingura de ulei de susan intr-o tigaie. Se adauga migdalel si se lasa la foc mic pin acind rumenit. Se aduga mierea, sosul de soia si se amesteca.Se lasa timp de 30 de sec pina cind lichidul s-a evaporat si se pune pe o farfurie sa se raceasca. Se opareste fasolea in apa sarata 7-8 minute. Se scurge apa si se aduga restul de ulei de susan, semintele de susan si migdalele.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii