De curand am descoperit carnea de vitel.
De curând am descoperit carnea de vițel. Bine, o știam de mult, doar că fetița mea nu o prea agrea...până acum!
Ceapa o cureți, o speli sub jet de apa rece și o toci mărunt. Ardeiul îl speli, îl cureți de nervuri și semințe și îl tai julienne. Ciupercile le cureți de piciorușe și membrană, apoi le coci pe grill și le tai felii.
Într-o cratiță suficient de mare încingi uleiul și adaugi ceapa, amestecând bine, timp de 2 minute. Adaugi ardeiul și apa și lași să fiarbă la foc mic pănă când se înmoaie.
Între timp feliezi carnea, o condimentezi și o prăjești pe grill- ul uns cu unt, până când se rumenește frumos.
Adaugi carnea și ciupercile peste legume, apoi lași să fiarbă la foc mic, până când scade apa .
Usturoiul îl cureți, îl speli sub jet de apa rece și îl toci mărunt. La fel procedezi și cu pătrunjelul.
Când totul este gata presari verdeața și lași 10 minute , sa se pătrundă aromele.
Servești imediat cu garnitura preferată și un praf magic de iubire.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii