Eclere cu vanilie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Eclere cu vanilie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 250g ulei
  • 500g apa
  • 500g faina
  • un praf de sare
  • ciocolata menaj
  • crema de care vrem
  • eu am crema de la o prietena de la patiserie

Mod de preparare

Se pune la fiert apa, uleiul si un praf de sare si se lasa sa dea in cateva clocote.Cand a fiert apa se adauga toata faina odata si amestecam foarte bine si repede pentru a nu se face cocolase.Se inglobeaza fiecare ou in parte, amestecand bine pana se incorporeaza bine.Coca trebuie sa fie potrivita, nici prea moale, nici prea tare.

Am pus coca in tava cu pistolul de spritat si se dau la cuptor preincalzit pentru 10-15 minute la foc iute.Fiecare ecler se taie in doua, se umplu cu crema si frisca.Se pun capacele si se toarna ciocolata topita si apoi eu am pus praf de nuca de cocos.Va doresc pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise