Se pune la fiert apa, uleiul si un praf de sare si se lasa sa dea in cateva clocote.Cand a fiert apa se adauga toata faina odata si amestecam foarte bine si repede pentru a nu se face cocolase.Se inglobeaza fiecare ou in parte, amestecand bine pana se incorporeaza bine.Coca trebuie sa fie potrivita, nici prea moale, nici prea tare.
Am pus coca in tava cu pistolul de spritat si se dau la cuptor preincalzit pentru 10-15 minute la foc iute.Fiecare ecler se taie in doua, se umplu cu crema si frisca.Se pun capacele si se toarna ciocolata topita si apoi eu am pus praf de nuca de cocos.Va doresc pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii