7330
retete

Alte sectiuni
  • Crumble cu prune si afine la slow cooker Crock Pot

    Untul adus la temperatura camerei se amestecă cu făina de migdale, făina de cocos și eritriolul, se frământă până ce se obține un aluat omogen. Acesta se pune la rece, eventual congelator pentru minim 20 minute. Între timp, fructele

    0 comentarii

  • Gem de gutui cu lavanda, la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

    Avem nevoie de gutui bine coapte si parfumate. Eu am avut unele perfecte, mari, carnoase, zemoase,din gradina de la tara. Nu sunt tratate sau stropite, sunt asa cum le-a lasat natura. Lavanda se gaseste si ea in gradina mea... Pentru gatirea gemului am

    0 comentarii

  • Tort Raffaello

    Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic (eu folosesc vegetala, dacă folosiți naturala aveți mai multa grija la ea sa nu se taie la mixare). Când aproape

    0 comentarii

  • Desert fitness

    Se amesteca iaurtul natural cu semintele, apoi se asaza in pahar in straturi cu fructele taiate. Inainte a-l sevi punem desertul in frigider pentru 15 min.

    0 comentarii

  • Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

    Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si uscate, se despica putin, se scoate sâmburele, iar în locul acestuia se va pune o bucata din miezul de nuca

    0 comentarii

  • Prajitura cu mere si gris (de post)

    Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram de ea din vremea copilariei, mai ales in post sau toamna, în sezonul merelor. SI acum sa trecem la lucru. Într-un

    0 comentarii

  • Cheesecake cu aroma de vanilie

    Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit. Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii maruntiti si ii intindem uniform, apoi dam tava la frigider pana ne ocupam de umplutura: Separam ouale, albusurile

    0 comentarii

  • Pandispan zebra cu nectarine

    Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând continuu. Adaugi uleiul în același fel . Presari făina în ploaie și amesteci ușor cu o spatulă. Adaugi

    0 comentarii

  • Inghetata de vanilie cu zmeura

    Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Puneti cratita pe foc, focul sa fie mic. Amestecati continuu cu telul, pana zaharul este complet topit. Dupa ce zaharul este bine topit, dati cratita de

    0 comentarii

  • Strudel cu visine si zmeura

    Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura o spalati usor si o lasati putin la scurs intr-o sita. Puneti visinele cu indulcitorul intr-o cratita si le transferati

    0 comentarii

  • Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

    Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale. Adaugati zaharul si le mixati bine. Spalati lamaile, dati coaja pe razatoarea mica, apoi le stoarceti zeama. Peste oua puneti zeama de lamaie, coaja rasa, amidonul si amestecati bine. Transferati

    0 comentarii

  • Tort Dobos fara coacere

    Tort Doboș fără coacere (cu biscuiți), ușor de făcut și perfect pentru vara când cuptorul pornit e un chin. Pentru decor am folosit câțiva biscuiți peste care am adăugat caramel (zahar topit cu zeama de la jumătate de lămâie

    0 comentarii

  • Mini cheesecake cu oreo

    Crema de branza o mixam impreuna cu zaharul si esenta de vanilie, apoi adaugam ouale, pe rand, mai mixam putin si la final incorporam in compozitie amidonul, smantana si un varf de cutit cu sare, omogenizam si lasam deoparte pana ne ocupam de forme. Intr-o

    0 comentarii

  • Tiramisu cu visinata

    Cremos, rece și bun, Tiramisu este o idee excelentă pentru un dulce de vară. Am bătut albușurile spuma și am adăugat 4 linguri de zahăr, după care le am integrat și pe acestea ca la blat, mixând câteva minute. Separat, am mixat

    0 comentarii

  • Pandispan cu cirese si visine

    Batem albușurile spuma, iar apoi adăugăm jumătate din cantitatea de zahar. Gălbenușurile împreună cu restul de zahar vor fi bătute alături de cele doua linguri de apa cu mixerul pentru aproximativ 2 minute. Aici putem adăuga și esențe.

    0 comentarii

  • Inghetata cu arome fresh

    Separam albușurile de gălbenușuri. Albușurile le batem spumă, apoi adăugăm zaharul, ca la blat. Gălbenușurile le mixam separat câteva minute, apoi le unim cu albușurile bătute spuma. Renunțăm la mixer și amestecăm ușor pana incorporam

    0 comentarii

  • Spumata de zmeura

    Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată

    2 comentarii

  • Inghetata de soc cu trandafiri

    Intr-o cratita se pune laptele dulce, 4 linguri de zahar, smantana si se pun la bain marie. Se amesteca usor pana la incorporare. Intr-un bol se pun galbenusurile, 4 linguri de zahar si se mixeaza pana se obtine o spuma densa, dupa care se toarna in cratita

    0 comentarii

  • Dulceata de cirese amare cu menta

    Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un fir de menta sau o lingurita de frunze uscate si se pun la fiert. Se fierb pana scade surplusul de lichid. Se verifica

    0 comentarii

  • Chec cu lamaie

    Mixez 3 oua bine, apoi adaug 220 gr zahar in ploaie si mixez pana se topeste zaharul. Apoi adaug zeama de lamaie, mixez bine (dupa fiecare ingredient se mixeaza bine), apoi apa, apoi 120 ml ulei turnat treptat, apoi 100 gr amidon treptat, apoi 300 gr faina

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.