Reteta postata pe: 13 aprilie 2012
Ingrediente
Ingrediente:, 700 gr ficat pui, 1 legatură ceapă verde, 1 legatură usturoi verde, 3 ouă, 1 legătură mărar, 1 legătură pătrunjel, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
1.Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa care se toacă mărunt sau se dau prin maşina de tocat.
2.Spălăm ceapa şi usturoiul,le tocăm şi le călim cca 10 minute.
3.Adăugăm ceapa,usturoiul, ouăle şi verdeaţa.Amestecăm bine iar la sfarşit adaugăm sarea şi piperul.
4.Aşezăm compoziţia în tavă. Noi am folosit o tavă de chec.
5.Se dă la cuptor cca 35-40 de min la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Se spala bine ficateii si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa clocoteasca 5-6
93 voturi
32 comentarii
1h 25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate