Da morcovul pe razatoarea mica, ceapa o toci marunt si le pui impreuna la calit in ulei, pana se inmoaie, fara sa se rumeneasca. Adauga peste ele orezul spalat si scurs si caleste pana se evapora apa. Dupa racire pune acest amestec peste carnea tocata, pune oul, 2 linguri suc de rosii, sare si piper dupa gust.
Intr-o cratita joasa (in care sa incapa toti dovleceii unul langa altul), caleste in ulei ceapa si bucata de ardei tocate fin 2-3 min, trage de pe foc si pune faina amestecand, toarna rosiile in bulion, zaharul, sarea, pune din nou pe foc. Toarna apa calda treptat si lasa sa fiarba 5 min pe aragaz. Aseaza dovleceii cu taietura in sus si cu ,,capacelele,, puse si introdu cratita la cuptor , la foc mic-mediu cam 30 minute. La final presara patrunjel tocat marunt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii