Pasul 1
Zmeura se curata si se spala. Din smantana si un pliculet de Green sugar se prepara frisca.
Pasul 2
Mascarponele se amesteca cu iaurtul gras.
Pasul 3
Fructele se amesteca cu 7 pliculete de Green Sugar si cu apa de trandafiri. (un stick/pliculet de Green Sugar este echivalent cu o lingurita de zahar)
Pasul 4
Fructele, indulcite natural, se amesteca cu iaurtul, iar la final, se adauga si frisca batuta, amestecand cu o paleta, de jos in sus.
Pasul 5
Amestecul se toarna intr-o forma de silicon acoperita cu folie alimentara si se introduce in congelator cateva ore.
Pasul 6
Inghetata se poate felia si decora cu fructe sau sos de de zmeura pe care-l puteti prepara tot cu Green Sugar. Eu am preferat sa o decorez doar cu zmeura si sa-i pastrez aspectul cat mai natural.
Reteta pregatita de Vasi, @nuemoft.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii