Albusul il bati spuma impreuna cu zaharul.
Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul.
Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine.
Torni frișca și bați în continuare până când obții o cremă spumoasă și aerată.
Într-un pahar larg torni laptele de migdale, adaugi cuburile de gheață și spuma de matcha.
Decorezi cu praf magic de iubire, un pai colorat și puțină pudră de matcha.
Să aveți poftă!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii