Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa.Se adauga patrunjelul si morcovul si se caleste 2-3 minute.Se adauga parful de curry si se caleste 1 minut.Se adauga apoi rosiile, pasta de tomate si pieptul de curcan, se acopera cratita si se lasa sa fiarba 40-45 minute, pana cand patrunjelul si morcovul s-a inmuiat.
Dupa ce patrunjelul si morcovul au fiert, se ia cratita de pe foc si se asezoneaza dupa gust.Se adauga iaurtul si se amesteca uosr apoi se serveste cu orez.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii