Ingrediente
• carne de curcan sau pulpe de pui fiartă, • 5-6 cartofi, • o cană de năut din conservă, • 1 ceapă albă tăiată în sferturi și apoi feliată, • 1 ceapă verde, • 2 felii de lămâie cu coajă tocate mărunt, • 3 căței de usturoi, • 1 linguriță de chimen, • un vârf de linguriță de scorțișoară, • 2 căni de supă de pui, • boia și pastă de gogoșari, • pătrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Se amestecă toate bine și se toarnă supa fierbinte. Cratița se pune pe foc și se lasă să fiarbă la foc mic până se înmoaie cartofii.
Carnea am fiert-o separat, am desprins-o de pe oase și am mărunțit-o, iar din zeama concentrată am făcut și o supă.
Se adaugă carnea, pasta de gogoșari și năutul în mâncare și se mai lasă pe foc câteva minute. Am asezonat cu sare, piper și am presărat boia, pătrunjel verde și cozile de la ceapa verde. Delicioasă mâncare!
Să aveți poftă bună!!