Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei.
Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea si lasam la foc mic 4-5 minute, apoi le scoatem cu o spumiera si le punem in strecuratoare, le trecem sub jet de apa rece si lasam la scurs.
Intre timp oparim baby spanacul, oprim cateva frunze si restul il trecem sub jet de apa rece, stoarcem bine de apa si il blenduim cu patrunjelul, usturoiul, 100 ml ulei de masline, sare si piper. Obtinem un sos aromat si delicat.
Fiecare cuib de fidea scurs bine se asaza in forma de briose (eu am pus si hartie de briose in forma pentru a scoate cuiburile mai usor din forma) le ,,infoiem" cu o fuculita si strecuram intre straturile de fidea cubuletele de rosii si frunzulitele de spanac oprite. Deasupra turnam uniform sosul verde si bulionul ramas, in mijlocul cuibului spargem cate un ou de prepelita si punem alaturi o bucatica de branza dulce. Dam forma la cuptor cca 7-10 minute, pana se face oul, apoi oprim focul. Lasam cuiburile sa se racoreasca si abia apoi le scoatem din forma si indepartam hartia.
Se pot servi si calde, dar sunt la fel de delicioase si reci.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii