Il intalnim in majoritatea patiseriilor, dar este mult mai usor si gustos de pregatit acasa, va asigur.
Îl întâlnim în majoritatea patiseriilor, dar este mult mai ușor și gustos de pregătit acasă, va asigur!
Aluatul îl vom întinde puțin și îl vom tăia în doua (pe lungime, astfel încât sa avem doua bucăți dreptunghiulare). Dacă avem doua aluaturi (cum sunt unele pachete) facem asta cu ambele. Tăiem triunghiuri cam cât palma (ne vor ieși maxim 15, în funcție de aluat). Adaugam cașcaval ras sau felii de cașcaval topit și șuncă (cam o felie, dar tăiată în 2-3 bucăți pentru a încăpea), puțin piper și rulam de la baza lata a triunghiului pana la vârful acestuia. Așezăm pe tava cu hârtie de copt, ungem cu amestec de ou și smântână sau lapte. Putem adăuga semințe de susan sau chimen, mac. Lăsăm la cuptor 20-25 de minute la 180 de grade.
Este delicios și foarte ușor de făcut! Se poate servi ca gustare sau aperitiv
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii