Carnea se scoate de pe oase se taie maruntel.ceapa se prajeste o data cu usturoiul dat prin razuitoare in uleiul de masline.intr-o cratita antiaderenta,pina se caleste .adaugam supa, piperul ,patrunjelul, carnea ,tonul scurs de ulei ,nucsoara,pina incepe sa fiarba si .adaugam in ploaie faina pina nu se mai lipeste de cratita.scoatem pe o farfurie si lasam la racit.apoi facem crochetele le trecem prin ou si pesmet si le prajim in ulei incins pe de o parte si pe alta si scurgem pe un servet.acompaniem cu o salata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii