autor:

flam

» » Retete la gratar

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Autor: flam (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flam (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Ingrediente
1 crap 2-3kg, , 500 ml vin alb, , o lamiie, , 3 rosii, , 6 catei usturoi, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un vas punem vinul cu o lingura de sare si o lingurita piper si il amestecam bine, apoi introducem pestele si il lasam cam o ora la frigider. Apoi se aseaza pe gratarul bine incins, dupa ce ati intors pestele se stropeste cu vinul ramas in vas de la peste. Intre timp ce pestele este pe gratar putem adauga si rosiile sa se coaca. Se curata rosiile de coaje si se piseaza inpreuna cu cateii de usturoi si se freaca bine bine cu putin ulei si sare, pina se omogenizeaza. Pestele se serveste cald inpreuna cu mujdeiul de usturoi cu rosii si lamiie... pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Snack de toamna

Snack de toamna

Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • CristinaD

    CristinaD (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    deja parca ii simt gustul; crap sa fie ca saramura facem noi :P

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Bine ai vent în ţara gustoşilor! Aşteptăm şi alte reţete.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Interesant, apetisant, incitant !!!!

    • mira (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      De facut neaparat!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Daca e vorba de peste...sunt prima!!!...Delicios!!!

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Gratar si peste!De doua ori bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 1 crap 2-3kg
  • 500 ml vin alb
  • o lamiie
  • 3 rosii
  • 6 catei usturoi
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de flam
Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

CristinaD (Chef de cuisine)

deja parca ii simt gustul; crap sa fie ca saramura facem noi :P

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Risotto cu pui fript si dovlecel Risotto cu pui fript si dovlecel

Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit iar la zucchini zeama de la jumatate

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Fripturi
Frigarui cu porc si legume Frigarui cu porc si legume

Se taie carnea de porc în cuburi măricele. Se curăță, se despielițează și se spală ciupercile, apoi se taie în

1 vot    7 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Risotto cu pui fript si dovlecel