Crapul spalat sub jetul de apa se zvanta cu un stergar, se da cu sare si piper pe dinauntru si pe dinafara si se impaneaza din loc in loc cu fasii de slanina de circa 1/2 cm grosime. Cartofii se curata de coaja, se spala, se introduc netaiati in interiorul pestelui, care se aseaza - cu burta in jos - pe o tava si se stropeste cu unt topit (60 g). Se da apoi la cuptorul incins la 200gr.C si se lasa sa se patrunda circa 40 de minute. Se scurg ciupercile din conserva, se spala rosiile, se zvanta si se taie bucati si se dunstuiesc toate impreuna - aproximativ 5 minute - in untul incins (30 g). Se scoate crapul pe un platou fierbinte (cand este facut pestele, aripioara dorsala se desprinde foarte usor), se pun de jur imprejur ciupercile si rosiile si se garniseste cu buchetele de patrunjel verde. Se serveste cu cartofi fierti caliti in unt si salata.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii