autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

Cod file la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Ingrediente
3 bucati de file de cod, 1 ceapa, 1 radacina de morcov, 1 radacina de pastarnac, 3 catei de usturoi, 100 ml suc de rosii, sare, piper, enibahar, rozmarin, chilli, 2 liguri ulei, 1/2 lamaie, 1 cescuta de vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Pestele spalat, uscat in prosop, se portioneaza si se asaza in vas de yena uns cu ulei. Storc zeama de lamaie peste pestele pregatit, apoi asez ceapa taiata pestisori, morcovul, pastarnacul si usturoiul felii, condimentez, stropesc cu suc de rosii. Adaug vin, dau la cuptor pentru 30 minute acoperit cu folie de aluminiu si inca 10 minute vasul descperit. Se serveste cu garnitura de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod file la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    O reteta foarte buna,pe care o prepar si eu.

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    imi place pestele.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati de file de cod
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de morcov
  • 1 radacina de pastarnac
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • enibahar
  • rozmarin
  • chilli
  • 2 liguri ulei
  • 1/2 lamaie
  • 1 cescuta de vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

O reteta foarte buna,pe care o prepar si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap in crusta de susan