Amestecam intr-un bol usturoiul dat prin presa cu sarea, boiaua, piperul, ulei si condimentele cu cafea.
Amestecam intr-un bol usturoiul dat prin presa cu sarea, boiaua, piperul, ulei si condimentele cu cafea, pana se omogenizeaza. Ungem coastele cu acest amestec, cu o pensula, punem coastele la rece, acoperite pentru macar o ora.
Punem apoi coastele intr-un vas yena si turnam cam 250 ml bere peste coaste.
Cartofii curatati ii taiem in 4, apoi ii amestecam cu ulei, sare, piper, rozmarin si usturoi. Ii punem pe hartie de copt in tava si impreuna cu coastele ii dam la cuptor la 180 de grade C, pentru o ora, o ora 1/2, pana s-au copt cartofii si intra furculita usor in coaste. Scoatem cartofii daca sunt gata, iar coastele le ungem cu glazura pe o parte si le mai lasam 20 de minute, apoi le glazuram si pe partea cealalta si le mai lasam inca 20 de minute sa se rumeneasca.
Servim coastele portionate alaturi de cartofi si salata de muraturi.
Pofta mare sa aveti !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii