autor:

» » Aperitive

Ciuperci pane

Autor: marius iliesi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marius iliesi (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2008

Ingrediente
ciuperci (selectate alea mai mari, ca sa fie mai adanci), cascaval, oua, sunca presata, ulei, faina de grau 2-3 linguri, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale impreuna cu faina si sarea pana devine aproape ca o pasta, sunca se taie cuburi mici, se curata ciupercile de pielita, dupa care se umple in interiorul lor cu sunca si se rade cascaval peste ele, se pun in tigaie la foc potrivit si se lasa jumatate de minut. Apoi, cu o lingura se pun pe fiecare oua batute si se lasa pana se rumenesc. Se servesc cu mamaliguta si mujdei. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci pane Mirey

Ciuperci pane Mirey

Se fierb ciupercile cam 15 min, se scurg si se toaca nu foarte marunt. Din oua, apa minerala,

5 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Ciuperci pane

Ciuperci pane

Ciupercile se spala,se curata si se indeparteaza cu grija coditele. Palariile ciupercilor se lasa

12 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • ciuperci (selectate alea mai mari
  • ca sa fie mai adanci)
  • cascaval
  • oua
  • sunca presata
  • ulei
  • faina de grau 2-3 linguri
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de cascaval