Ingrediente
cca 6-8 oase cu carne, proaspete de porc ,portionate potrivit de mari,300 g frunze tinere de stevie verde,o ceapa doi morcovi,un pastarnac,o bucata mica radacina de telina,2-3 ardei rosii grasi(eu am folosit congelat),50 g orez cu bob rotund,250 ml suc de rosii(eu am folosit suc de rosii preparat in casa),1 l de bors de putinica,un ou (pentru dres ciorba),verdeata(leustean,patrunjel si cateva fire de marar),sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Dupa ce oasele cu carne au fiert cam 15-20 minute ,se adauga si zarzavatul taiat marunt si se lasa sa fiarba la foc domol cam 30 de minute,apoi se adauga sucul de rosii si borsul,se potriveste gustul de sare si se lasa sa mai fiarba 10 minute dupa care se adauga orezul bine spalat si stevia oparita si taiata fasii subtiri.Se lasa sa mai fiarba inca 10-15 minute apoi se opreste focul si se presara verdeata taiata marunt si se drege ciorba cu oul batut bine,peste care se toarna cate putina ciorba fierbinte si apoi se toarna in oala.Se serveste fierbinte.
Pofta buna!