Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma.
Se spala , se curata de coaja si se toaca marunt morcovul.Se spala si se taie marunt ardeiul kapia, ardeiul gras si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt.
Se pun legumele la fiert impreuna cu carnea de miel,sare, piper, uleiul de masline . Spre final cand carnea si legumele sunt fierte se adauga doua oua battue.
Se fierb corcodusele separat cu putina apa si cat sa le acopere.
Dupa ce s-au inmuiat putin corcodusele se dau pe sitaca sa se separe de samburi. Sosul de corcoduse rezultat se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate si se mai lasa sa dea un clocot.
La final se adauga leustean si patrunjel fin tocate.Se serveste cu smantana, ceapa rosie si ardei iute.
Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii