Ciorba de manatarci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de manatarci

Ingrediente

  • 1 castron mare de hulughite,proaspete culese de mine din padure,
  • -1 ceapa uscata,
  • -1 radacina de pastarnac,
  • -1 morcov,
  • -1 gogosar,
  • -3 oua,
  • -400 gr.smantana,
  • - 300-400 ml. bors acru,
  • -3-4 catei de usturoi,
  • -3-4 linguri ulei,
  • -cateva fire de patrunjel,
  • -sare dupa gust.

Mod de preparare

Se curata ceapa,se toaca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa este translucida se adauga morcovul tocat,pastarnacul tocat,gogosarul tait marunut si hulughitele,cele mici intregi si cele mai mari taiate in doua.Se undesc pret de cateva minute,asa cam cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se toarna intr-o oala in care fierbe apa si se lasa pe foc pana cand legumele sunt fierte.Se adauga bors acru si sare dupa gust si se trag doua,trei clocote,apoi se opreste focul.

-Intr-un castron se prepara mujdeiul de usturoi,peste el se adauga ouale,smantana si se omogenizeaza bine.Se ia cu polonicul ciorba din oala si se pune peste smantana,se amesteca usor si se toarna in oala cu ciorba.Se mai adauga si cateva fire de patrunjel proaspat.Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise