Se spala legumele si se toaca.
Se spala legumele si se toaca. Se calesc mai intai ceapa si frunzele de ceapa verde, intr-o oala de ciorba incapatoare, in care am incins putin ulei. Se adauga apoi morcovul ras, cartofii taiati cubulete mari, rosiile si loboda taiata marunt.
Se umple oala cu apa si se lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga si orezul si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute.
Se acreste cu bors, eu pun cam 500 ml, insa fiecare acreste in functie de cum ii place, apoi se mai lasa cateva minute.
Se ia focul si se presara verdeata tocata marunt.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/ciorba-de-loboda-2.html
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii