Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul pate fi dat pe rzatoare sau taiat cubulete,se pun la fiert int-un vas (aproximativ 1-1/2l apa)impreuna cu uleiul,se potriveste de sare .Dupa ce legumele au fiert se drege ciorba cu iaurtul batut cu ou,se da la o parte si se pune apoi patrunjelul tocat .Dupa preferinta se poate pune si leustean verde tocat etc.
E foarte gustoasa si sanatoasa!
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii