Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi.
Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apoi si radacina de patrunjel feliute. Calim legumele in 2-3 linguri ulei de masline, le lasam sa se inmoaie putin si adaugam apa. Se curata si se taie sfecla rosie in cubulete si se pune in oala cu ciorba. Cand legumele sunt aproape fierte,se adauga cartofii taiati cubulete, se curata dovlecelul, se taie in sferturi pe lungime, se scot samburii si se taie feliute. Se adauga in oala cu ciorba. Cand legumele sunt fierte se pune zeama de varza, dupa gustul vostru, taiteii, sare dupa gust si se lasa pe foc pana taiteii sunt fierti. Dupa ce am oprit focul, se bat ouale ca pt omleta, si se pun cate putin in oala cu ciorba, amestecand mereu in compozitia din oala. Se adauga si patrunjelul tocat marunt si se serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii