Ciocanelele spalate si curatate de piele (se indeparteaza) se cresteaza pe alocuri.
Ciocanelele spalate si curatate de piele (se indeparteaza) se cresteaza pe alocuri, se ung cu un pic de ulei, se ung cu mustar, apoi se sareaza si condimenteaza; Se infasoara fiecare in cate o felie de bacon, apoi se asaza unul langa altul in tavita, se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor, cca. 40 minute. pana se intrepatrund si se rumenesc frumos.
Varza se da in 2-3 clocote ,se scurge si se trece sub jet de apa rece, apoi alaturi de cartofii curatati si rosioare se pun in tavita, se stropesc cu ulei, se sareaza si condimenteaza, apoi se toarna un pic de apa si se dau la cuptor, cca. 20 minute pana se rumenesc. Se presara mararul verde.
Ciocanele se servesc, alaturi de garnitura de legume.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii