Topim untul si ciocolata.
Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, nessul, praful de copt si sarea. Se adauga iaurtul, banana pasata, ouale si se bate putin cu mixerul. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se omogenizeaza.
Se toarna aluatul intr-o forma cu diametrul de 22cm sau una patrata de 20/30cm.Se coace in cuptorul preincalzit la 180 C timp de aproximativ 40 de minute. Se verifica daca e gata cu o scobitoare.
Pentru glazura se infierbanta smantana pina aproape de punctul de fierbere. Se ia de pe foc, se adauga ciocolata si se amesteca pana la omogenizare. Se raceste pana la temperatura camerei si toarna pe prajitura. Se da la rece pentru o ora.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii