Dovlecelul se da pe razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu faina, branza rasa, sare, piper, si 1-2 oua in functie de cat de multe dorim sa facem. Separat se fierb oualele tare. Dupa ce oualele s-au fiert se imbrata in compozitia formata din dovlecel, aceasta se va prajii in ulei(scufunda in ulei). Daca ramane compozitie se pot face si gogosele simple de dovlecei, doar din compozitia initiala si ele se vor scufunda intr-o baie de ulei, cand sunt gata se ridica la suprafata, se scot se pun pe hartie absorbanta si se vor servi ulterior
Gujonii de pui: carnea se taie in fasii subtiri si se trece printr-un amestec de faina, ou, sifon si sare, dupa care se prajesc la fel intr-o baie de ulei, se scot pe hartie absorbanta. Cand si Chitelute gigant este gata trecem la asezarea farfuriei dupa cum urmeaza, se face un pat de salata verde se aseaza chifteau gigant in mijloc se taie in jumatate, se pun de jur imprejur gujonii si celelalte chitelute, ceapa, rosiile si se pun 2 seminte de rodie pe oul din interiorul chiftelutei gigant.
Pofta Buna
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii